11. 12. 2020
11. 12. 2020
DVTV Vláda si zadělává na obrovský problém. Přijde daleko drastičtější epidemie, epidemie krachů firem a nezaměstnanosti. Na velké obchody si vláda...
8. 12. 2020
8. 12. 2020
Přesně čtyři dny mohli mít majitelé českých barů a restaurací otevřeno pro zákazníky až do 22. hodiny. Skóre Protiepidemiologického systému...
7. 12. 2020
7. 12. 2020
komentář Petra Honzejka Ministr zdravotnictví Jan Blatný prohlásil, že požaduje milionové postihy pro hospodské, kteří nerespektují zavíračku ve 22:00. Je jasné, že...
30. 10. 2020
30. 10. 2020
Podcast HN O sezení na baru a gastronomickém boomu v Brně mluvil v podcastu Poprvé Jan Vlachynský.
26. 10. 2020
26. 10. 2020
podcast poprvé První zkušenosti s gastronomií získával na vánočních trzích v Brně. Před 11 lety tam začal se svým kamarádem prodávat mošt. Později při brigádě...
15. 10. 2020
15. 10. 2020
dvtv Jakkoli je to teď pro restaurace katastrofické, z celospolečenského hlediska jsou to drobné. Dopady krátkodobých absencí školáků jsou ale podle...
20. 11. 2020
20. 11. 2020
Komentář Petra Sklenáře Lehce zvýšená inflace se v české ekonomice zabydlela velmi dobře a ven ji nevyhání ani rekordní propad ekonomiky. Na jaře ČNB, podobně jako snad...
6. 10. 2020
6. 10. 2020
Modrá myš ve Stodolní ulici v Ostravě působí jako zjevení. Nečepují tam pivo, nemají ani kávu, podnik živí prodej koktejlů, které bar v...
1. 10. 2020
1. 10. 2020
Komentář Petra Houdka Na jaře štamgasti podrželi své oblíbené restaurace: objednávali donášky, předpláceli si pivo a kupovali dárkové certifikáty. Nicméně, co morálka...
29. 7. 2020
29. 7. 2020
Ve spotřebě piva na osobu Češi dlouhodobě vévodí světu. Loni každý obyvatel země včetně kojenců vypil průměrně 142 litrů piva. Lidé, kteří jsou...