7. 8. 2018
7. 8. 2018
Prestižní gurmánský průvodce Gault et Millau v roce 1989 Robuchona jmenoval "šéfkuchařem století". Svým uměním a perfekcionismem inspiroval a...
13. 6. 2018
13. 6. 2018
Majitelé restaurací a hotelů se potýkají s nedostatkem personálu. V době rekordně nízké nezaměstnanosti jej nenalákají ani na vysoké nástupní...
Ekonom Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze.
Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor.
13. 2. 2018
13. 2. 2018
Italské restaurace známého šéfkuchaře Jamieho Olivera prodělávají a dluží desítky milionů liber. Jamie's Italian po dohodě s věřiteli zavře 12...
24. 1. 2018
24. 1. 2018
Mám ráda tvrzení, že jídlo sbližuje. Když se navíc ochutnává společně, platí to dvojnásob. Stejný názor má i šéfkuchař Radim Gerlich, který na...
21. 11. 2017
21. 11. 2017
Rozhovor Nová kniha Zdeňka Pohlreicha prý měla vzniknout už dávno. Přibližuje kuchařské řemeslo lidem, pomáhá chápat fyzikální procesy a boří zažité mýty...
Dvaapadesátiletý šéfkuchař Bernard Loiseau strávil odpoledne v kuchyni svého podniku La Cote d'Or. Pak odešel jako obvykle domů, aby si...
25. 9. 2017
25. 9. 2017
Jeho praděd cukrář vyrobil z marcipánu bitvu u Lipan. Molekulární kuchař Petr Koukolíček mu v kreativitě zdatně konkuruje - tvoří třeba štrúdl v...
2. 5. 2017
2. 5. 2017
Moje tři cesty Spolumajitel společnosti Perfect Catering a Perfect Canteen nejraději vzpomíná na cesty, při nichž se stalo něco dramatického. Filip Sajler byl...
Spolumajitel společnosti Perfect Catering a Perfect Canteen nejraději vzpomíná na cesty, při nichž se stalo něco dramatického. Filip Sajler byl...