5. 3. 2019
5. 3. 2019
DVTV Řezníci by teď neměli důvěřovat polskému masu, já jsem ho nikdy nevyhledával. To, že se někde pochybilo, neznamená, že je polské maso obecně...
21. 2. 2019
21. 2. 2019
Stát zavádí od čtvrtka kontroly zdravotní nezávadnosti veškerého hovězího masa dovezeného z Polska před jeho uvedením na trh. Důvodem je...
6. 2. 2019
6. 2. 2019
VIDEO Jak podle barvy a vůně poznat kvalitní maso? Zákazníci mají právo na vyžádání průvodních listů ke každému masu. Nekupoval bych si maso, které...
6. 2. 2019
6. 2. 2019
DVTV Situace na polských jatkách je horší než v Česku, u nás se s ničím takovým nesetkáte, důvěra v polské potraviny klesá, více je kontrolujeme,...
6. 2. 2019
6. 2. 2019
Restaurace, které odebíraly v Praze hovězí z problematických polských jatek, je následně vydávaly za argentinské. Ministr zemědělství Miroslav...
6. 2. 2019
6. 2. 2019
Drtivá většina v Polsku vyprodukovaného hovězího masa míří do zahraničí. Nejvíce ho odebírá Itálie, na druhém místě je Německo. Týden stará...
5. 2. 2019
5. 2. 2019
Polská jatka budou pod stálým kamerovým dohledem, změna bude schválena do konce března, řekl v úterý ministrovi zemědělství Miroslavu Tomanovi...
5. 2. 2019
5. 2. 2019
Video Čeští odpůrci polských potravin teď novou aférou s masem z nemocných krav dostali silný argument, i když velkému dovozu by měl čistě statisticky...
3. 2. 2019
3. 2. 2019
Polovina z dodávky problémového masa z Polska, které se dostalo do Česka, se již vrátila zpátky do Polska, nebo byla zadržena ve skladu...
29. 1. 2019
29. 1. 2019
Video Vědcům trvá v laboratoři tři týdny, aby vypěstovali hovězí ve velikosti kreditní karty. S cenou 50 dolarů stojí mnohem víc než tradiční steak....