31. 8. 2018
31. 8. 2018
Velké čtení Lukáš Skála tvrdí, že cukráři jsou trochu ušláplí svými kuchařskými kolegy a nikdo se na ně neptá. "Dezert je ovšem tečkou každého menu," říká...
22. 6. 2018
22. 6. 2018
Majitelé kaváren IF Café na podzim rozjedou největší cukrářskou akademii ve střední Evropě. Chtějí vzdělávat odborníky, nadšence i děti. Podniky...
4. 2. 2018
4. 2. 2018
Video Tři pražské cukrárny nabízejí mimo jiné fantastické dorty. V bubenečském Alchymistovi je nejprodávanější cheesecake Berlín. Vinohradský Šlágr se...
13. 12. 2017
13. 12. 2017
ego! Marmelády začala vařit v malé šumavské vsi, kam se před lety odstěhovala z rodné Plzně.
A odtud nyní mizí do srdce italských velehor.
21. 9. 2017
21. 9. 2017
Gourmetguru Zrekonstruovaná cukrárna Myšák ve Vodičkově ulici funguje nově pod taktovkou Ambiente. Bohaté snídaně se tu servírují po celý den, v nabídce...
31. 8. 2017
31. 8. 2017
Do 10. září se rodinné podniky mohou registrovat do soutěže Equa Bank Rodinná firma roku. Do podnikání musejí být zapojeni alespoň dva členové...
12. 5. 2017
12. 5. 2017
Osvěžující vítězné nealko O tom, že skvělé koktejly nemusí být jen ty alkoholické, Gourmetgurua každoročně ubezpečuje barmanská soutěž Mattoni...
5. 5. 2017
5. 5. 2017
Gourmetguru Vitrínu vyhlášené prvorepublikové cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici zakrývá kovová mříž. Cedule na dveřích však slibuje novou cukrárnu....
9. 12. 2016
9. 12. 2016
ego! Najít dobrého cukráře už není tak těžké, ale stejně to chce jistou dávku trpělivosti. Asi jako když se učíte dělat makronky. A co teprve když si...
6. 11. 2016
6. 11. 2016
ego! Tabulky čokolády, tabulky v Excelu. Malinové makronky, multikanálový marketing. Svět cukráře a byznys konzultanta Jiřího Nosála vyzývá k úvahám...