18. 10. 2016
18. 10. 2016
Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit pro poměrně konzervativní golfovou klientelu. V restauraci golfového klubu Loreta v Pyšelích se...
15. 9. 2016
15. 9. 2016
Byznys lunch Se šéfem České spořitelny Tomášem Salomonem jsme poobědvali v restauraci Manú, jen pár metrů nad Vltavou. Manažer se pracovním obědům nebrání,...
8. 9. 2016
8. 9. 2016
Byznys lunch Šéf děčínského Bohemia Cargo Jan Kučera si rád zajede na dobrý oběd za město. Třeba na Kristin hrádek, kde připravují zvěřinu z okolních lesů....
1. 9. 2016
1. 9. 2016
Byznys lunch Richard Galovič obnovil výrobu kol Favorit a rád pracuje v kavárnách a bistrech. Třeba v pražské Gastronomice v těsném sousedství Žižkovské...
25. 8. 2016
25. 8. 2016
Byznys lunch Pavel Dvořáček vede likérku Rudolf Jelínek a zároveň je nadšený myslivec. Poobědvali jsme v jeho rodných Chřibech. Sám se v kuchyni příliš...
18. 8. 2016
18. 8. 2016
Byznys lunch S finanční ředitelkou Equa Bank Monikou Kristkovou jsme poobědvaly v Hergetově cihelně. Připomíná jí Skandinávii, kde vyrostla. Také tím, že zde...
11. 8. 2016
11. 8. 2016
Byznys lunch Hudební manažer Lukáš Rychtařík rád obědvá v ležérním stylu. Ve Wine Food Marketu na pražském Smíchově jsme si dali ryby, mořské řasy a...
4. 8. 2016
4. 8. 2016
Byznys lunch Manažerka Plzeňského Prazdroje Drahomíra Mandíková chodí na středomořskou kuchyni do Koga v Havelské ulici v Praze. Daly jsme si carpaccio z...
28. 7. 2016
28. 7. 2016
Byznys lunch Šéf pražského hotelu Four Seasons René Beauchamp je vášnivý gurmán. Ochutnává na cestách i doma a ve sbírce má 600 kuchařek. Poobědvali jsme s...
21. 7. 2016
21. 7. 2016
Byznys lunch Personalistka Jana Martinová mluví šesti jazyky a ráda poznává kuchyně různých zemí. Na libanonskou chodí k Cedru. Jako oběd jsme zvolily...