Máme svařák, punč a bobky z třetí vlny, stojí na tabuli malostranské hospody Roesel. Vedle toho přiznává hostinský David Hájek i obavy z dalších vládních kroků, které mají významný dopad právě na provoz restaurací. Od ostatních majitelů hospod se však liší v tom, že by kvůli organizačním problémům na krátkodobý provoz klidně oželel stávající možnost mít podnik otevřený. "Když vím, že to zase bude úplně v háji a budeme vše zase složitě měnit, tak to za to nestojí. Radši ať je situace co nejdřív stabilní," říká pražský hospodský.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Sedmička HN
Život jsou povinnosti i radosti. A proto tu je newsletter Sedmička - každé ráno v sedm vám přinese sedm tipů na podnětné a zajímavé čtení z domova i ze světa. A k tomu pár nápadů, čím se zabavit nebo čím potrápit mozkové závity.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru