Trubkami továren Nestlé v Česku proteče každý rok kolem čtyřiceti tisíc tun čokolády a na pásech projede zhruba patnáct tisíc tun tvrdých i želatinových bonbonů. Na těchto sladkostech stojí byznys obra Nestlé už od konce 19. století, do pár let se to ale může radikálně změnit. Do výroby rostlinných burgerů investoval koncern jen v Česku stovky milionů korun. A jejich prodeje nyní podle šéfa tuzemské pobočky Torbena Emborga rostou padesátiprocentním tempem ročně.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys podle HN
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější z byznysu a finančních trhů?
Každý pátek od nás dostanete souhrn klíčových událostí doplněných o kontext. Autory jsou přední osobnosti Hospodářských novin: Jaroslav Mašek, Luděk Vainert, Milan Mikulka, Jana Klímová a Martin Ehl.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru