Typická německá snídaně sestává z čerstvého pečiva s marmeládou nebo sýrem, často je doplňují také müsli. Kaiserky, croissanty i pražené vločky by měly být správně křupavé, což se německy řekne knusper. A právě na to sází Tomáš Čupr, který pro expanzi k našim západním sousedům vybral název Knuspr.de. Český Rohlík se tak pro potřeby mnichovských zákazníků promění příští rok na Křup. Ještě předtím ale projde jednou transformací: do konce roku 2020 začne on-line supermarket působit v Rakousku, tam zase pod značkou Gurkerl.at, tedy Okurečka.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys podle HN
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější?
Pro naše čtenáře připravujeme každý týden newsletter o byznysu a finančních trzích. Stačí zde zadat svůj email a každý pátek od nás dostanete souhrn událostí, které byste neměli minout. A přidáme osobní tipy čtyř osobností newsroomu Hospodářských novin. Píše Martin Jašminský, Luděk Vainert, Luboš Kreč a Petr Kain.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru