Sklizeno se už několik let věnuje firemnímu stravování. O současných trendech v této oblasti i o tom, jaký vliv bude mít nová spolupráce firmy Sklizeno s on-line supermarketem Rohlík.cz, hovořila s HN Lucie Borkovcová, ředitelka divize Vlastní výroba a firemní klientela firmy Sklizeno.

HN: Co může člověka překvapit na firemním stravování?

Je zde mnoho směrů − co firma, to jiné přání. Některé společnosti například dovolují brát si na oběd do firmy i své rodinné příslušníky. Třeba maminky na mateřské dovolené tak mohou pravidelně docházet za svými manžely. Navíc to mají všechno hrazené. Druhým trendem jsou třeba menší svačiny, které si firmy objednávají párkrát do týdne. Zajišťujeme často jednorázový závoz svačin, které jim přivezeme v konkrétní čas. Zaměstnanci to vědí a mohou s tím počítat. Na vzestupu je také poptávka po zdravých bistrech.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.
Newsletter

Byznys podle HN

Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější?

Pro naše čtenáře připravujeme každý týden newsletter o byznysu a finančních trzích. Stačí zde zadat svůj email a každý pátek od nás dostanete souhrn událostí, které byste neměli minout. A přidáme osobní tipy čtyř osobností newsroomu Hospodářských novin. Píše Martin Jašminský, Luděk Vainert, Luboš Kreč a Petr Kain.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru