To, že se k věrnosti zaměstnanců mohou firmy dostat přes jejich žaludek, chápe čím dál víc zaměstnavatelů. Stravenky jsou sice stále hlavním zaměstnaneckým benefitem, těžko jimi ale už dnes lze mezi jinými vyniknout. Některé firmy plní lednice erárním jídlem, v kantýnách nabízí lokální potraviny nebo jen za symbolické ceny, jiné třeba instalují výdejny on-line supermarketů.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys podle HN
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější z byznysu a finančních trhů?
Každý pátek od nás dostanete souhrn klíčových událostí doplněných o kontext. Autory jsou přední osobnosti Hospodářských novin: Jaroslav Mašek, Luděk Vainert, Milan Mikulka, Jana Klímová a Martin Ehl.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru