Poslední den letošního ročníku festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě byla kavárna, kam v čase snídaně dorazil Francisco Cantú k rozhovoru, zcela vyjedená. Pod sklem pultu spočíval jediný, už dost utrápený obložený chlebíček. "To je výborné, snažím se ochutnat co nejvíce českého tradičního jídla," zaradoval se ale Francisco po informaci, že ta zvláštní věc s promodralým vajíčkem na oschlém bramborovém salátu je český vynález. Bylo vidět, že to není jen ranní hlad, ale že je skutečně zvědavý na tuzemský kulinářský "zázrak", sotva podobný něčemu, co zná z Arizony, kde žije.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.