Když Karel Bojda otevře v chladné, vykachličkované místnosti jednu z vysokých nerezových nádrží, vyvane z ní silná vůně. Uvnitř to vypadá, jako by na dně leželo bahno, ale jsou to kvasinky. A nad nimi je průzračná tekutina. Medovina. Podnikatel ji v hale průmyslového areálu v Kuníně na severní Moravě připravuje studeným způsobem.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější z byznysu a finančních trhů?
Každý pátek od nás dostanete souhrn klíčových událostí doplněných o kontext. Autory jsou přední osobnosti Hospodářských novin: Jaroslav Mašek, Luděk Vainert, Milan Mikulka, Jana Klímová a Martin Ehl.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru