Není snadné gastronomicky definovat restauraci Výčep sídlící na pražských Vinohradech. Jak napovídá její název i velká černobílá fotka spisovatele Bohumila Hrabala nad výčepem, jde spíš o hospodu. Ochutnejte ale jakékoli zdejší jídlo včetně chleba a pochopíte, že tohle klidně může být i fine dining − jen za nefinediningové ceny. Byť by to šéfkuchař a spolumajitel tohoto unikátního podniku Jiří Hrachový nejspíš nerad slyšel: miluje totiž poctivé hospodské jídlo.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.