Dříve spotřebitelé nakupovali zejména trvanlivé biopotraviny, v poslední době však vidíme výrazný nárůst zájmu o čerstvé bioprodukty − hlavně mléčné výrobky, zeleninu a ovoce. Zatímco biomléka se u nás daří vyprodukovat dostatek, a poměrně velká část se dokonce vyváží k dalšímu zpracování, se zeleninou je to naopak. Tuzemské zeleniny v biokvalitě je velký nedostatek, může za to zejména náročná logistika. Biozelenina ze zahraničí je zase poměrně drahá. Tady je v rámci biotrhu velký prostor k rozvoji.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.