V prvním příspěvku na svém blogu Chez Lucie psala Lucie Dvořáková o tom, že si k večeři dala salát z rajčat, rukoly a mozzarely. Sama tehdy, v červenci roku 2009, vůbec netušila, že z psaní o vaření se vyklube vášeň pro dorty a za několik let z ní bude šéfcukrářka tří podniků. "Když jsem začínala, vůbec jsem neuměla péct, dělala jsem tak akorát krtkův dort z krabice," vzpomíná na první dojem trochu plachá bruneta. Vařením a později hlavně pečením relaxovala po práci v IT firmě. Nejdříve pekla pro rodinu a kamarády. "Udělat si dort doma je skvělé a darovat ho někomu je úžasný pocit," popisuje cukrářka.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 80 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.