Jen málokterý obor je tolik závislý na lidech, kteří stojí na obou stranách pomyslné barikády. Na majiteli, jeho vizi a personálu, a zároveň i na jeho hostech. A je to svět, ve kterém se chyby neodpouštějí. Proto každým rokem zanikají po celé České republice stovky restaurací, barů, bister, jídelen i výčepů.

Chyby, které vedou ke krachu, často pramení z neznalosti zákonitostí oboru či neodhadnutí situace na trhu. Aby byl podnikatel v restauračním byznysu opravdu dlouhodobě úspěšný, musí mít neustále povědomí o tom, co se v jeho oboru a kolem něj děje. A právě k tomu slouží vzdělávání buďto na odborných kurzech, seminářích a workshopech, nebo přímo na vysokých školách.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Podnikání v gastronomických oborech je tak trochu svět sám pro sebe.
  • Vstupují do něj lidé nejrůznějších profesí s pocitem, že vést úspěšnou restauraci je jednoduché.
  • Je plný rozličných hygienických norem, neustále se měnící legislativy a vysoké fluktuace, ale také fantazie, umění a do jisté míry i kultivace národa.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.