Jen málokterý obor je tolik závislý na lidech, kteří stojí na obou stranách pomyslné barikády. Na majiteli, jeho vizi a personálu, a zároveň i na jeho hostech. A je to svět, ve kterém se chyby neodpouštějí. Proto každým rokem zanikají po celé České republice stovky restaurací, barů, bister, jídelen i výčepů.

Chyby, které vedou ke krachu, často pramení z neznalosti zákonitostí oboru či neodhadnutí situace na trhu. Aby byl podnikatel v restauračním byznysu opravdu dlouhodobě úspěšný, musí mít neustále povědomí o tom, co se v jeho oboru a kolem něj děje. A právě k tomu slouží vzdělávání buďto na odborných kurzech, seminářích a workshopech, nebo přímo na vysokých školách.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se