Říkejme tomu vedlejší efekt Riccarda Lucqueho. S tím, jak pražský italský restauratér stále rozšiřuje své impé­rium zahrnující nejen Aromi nebo La Finestru, vypouští z něj do světa na vlastní nohy špičkové kuchaře. Radim Gerlich teď vaří v La Loce u Karlova náměstí a Miroslav Grusz v MG Restaurantu v Bezděčíně. Jejich klub teď doplnil i Tomáš Černý, který na podzim otevřel Bistro Kaprova & Bookshop, sídlící − jak jinak − v Kaprově ulici na Starém Městě.

To je v Praze turisticky nejexponovanější čtvrtí, což gastronomicky bývá prokletí. Ohledně špatného jídla za zlodějské ceny neexistuje snazší terč než turisté, protože právě na dovolené zapomínáme počítat. Bistro Kaprova do téhle kategorie určitě nepatří. Ano, jeho interiér navrhl známý architekt a otvíraly ho i celebrity, uvnitř vám ale nepřipadá, že kvůli lustru nezbyly peníze na kuchaře.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.