Setkáváme se při pozdním obědě v restauraci SaSaZu, která sídlí v hale č. 25 Pražské tržnice. Karolína Topolová je tu pravidelným hostem − z Čimic, kde hlavní showroom společnosti sídlí, sem jízda autem zabere jen pár minut. "Fusion restaurace mám úplně nejradši," říká, když otvíráme jídelní lístek. "Je v něm vždy několik pokrmů seskupených podle té části Asie, ze které pocházejí. Budete nadšená," líčí s tím, že na zdejším menu neexistuje položka, kterou by nedoporučila.

Nakonec vybíráme tatarák z lososa a tresky, Sasa křupavou rolku, Sasazu fillet z hovězí svíčkové a hanojské krevety v tempuře. "A určitě si musíme nechat místo na dezert," plánuje energická plavovláska, která na SaSaZu kromě gastrozážitků obdivuje také autentické prostředí s lampiony a sochami zalité oranžovočerveným světlem.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.