Někdo touží na Vánoce trochu víc experimentovat, jiný si chce zase dopřát něco luxusnějšího, každopádně kapra v kabátku z křupavé strouhanky vytlačují z vánočních stolů exotičtější ryby, a navíc v rozmanitých úpravách. Některé techniky sice vyvolávají dojem, že už musí mít člověk v kuchyni větší cvik, přesto však mohou být docela jednoduché. Stačí jen dodržet pár zásad a během několika minut je tu alternativa ke klasickému rybímu řízku, navíc často svůdnější a zdravější.

Třeba taková ryba v oleji. Ne, není to legrace. Ryba pošírovaná v oleji je šťavnatá, křehká, z původní chuti si zachová maximum a je navíc mnohem dietnější. Nezdá se to, ale je to tak.

...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé. Děkujeme za vaši přízeň.
Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá. Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.
Předplatit od 199 Kč / měsíc
Máte již předplatné?