Někdo touží na Vánoce trochu víc experimentovat, jiný si chce zase dopřát něco luxusnějšího, každopádně kapra v kabátku z křupavé strouhanky vytlačují z vánočních stolů exotičtější ryby, a navíc v rozmanitých úpravách. Některé techniky sice vyvolávají dojem, že už musí mít člověk v kuchyni větší cvik, přesto však mohou být docela jednoduché. Stačí jen dodržet pár zásad a během několika minut je tu alternativa ke klasickému rybímu řízku, navíc často svůdnější a zdravější.

Třeba taková ryba v oleji. Ne, není to legrace. Ryba pošírovaná v oleji je šťavnatá, křehká, z původní chuti si zachová maximum a je navíc mnohem dietnější. Nezdá se to, ale je to tak.

V článku se dále dozvíte

  • Plánujete připravit letošní vánoční rybu trochu netradičně?
  • Přemýšlíte, čím překvapit své blízké a jak překonat klasiku v trojobalu?
  • Zkuste pošírovat.
  • Výsledek příjemně překvapí.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.