Neřízené degustace v Cihelně

Několik novinek hlásí pražská Hergetova Cihelna, na níž kromě gastronomie Gourmetguru oceňuje výhled na Karlův most. Tou první je Café Cihelna v horní části restaurace, kde si hosté mohou vybrat z domácích koláčů nebo dortů. A tou druhou jsou od podzimu páteční vinné degustace, jež střídavě vedou sommeliéři Eduard Hruška a Andrea Lahournat. Tento pátek (10. listopadu) můžeme ochutnat vína z USA, 17.  listopadu zase ta španělská. Gourmetguruovi se líbí neformálnost těchto akcí, kdy sommeliér krátce pohovoří o vybraném vzorku a pak nechá společnost, aby se o něm spontánně bavila.

Máte nějaké čerstvé gastrodrby? Zažili jste v restauracích něco zajímavého? Dejte mi vědět: gourmetguru@ihned.cz. Gourmetguru na Twitteru @GourmetguruHN

Související