Beskydský gastrofestival s michelinskou návštěvou

Uprostřed beskydské přírody ve Velkých Karlovicích se o víkendu 7. a 8. října koná devátý ročník Karlovského gastrofestivalu. Gourmetguru zjistil, že festival valašské kuchyně a lokálních produktů nabídne ochutnávky specialit podávané v místních hospůdkách a horských hotelích. Mezi náročnými konzumacemi lze odpočívat procházkou po cyklostezce Bečva, při jízdě koňským povozem nebo třeba historickým autobusem.

Gourmetguru je zvědavý také na soutěž o nejlepší klobásu a frgál, k jehož přípravě jsou připraveny i workshopy. Program vyvrcholí v sobotu tradiční michelinskou galavečeří a nedělním michelinským obědem ve Spa hotelu Lanterna. Letos své kuchařské umění předvede rakouský šéfkuchař Toni Mörwald, který vede vídeňskou michelinskou restauraci Le Ciel.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Dvoudenní festival nejen valašských specialit vyvrcholí tradiční michelinskou večeří a obědem. Který slavný kuchař přijede tentokrát?
  • Příjemná kavárna Plečnik, která otevřela na Vinohradech v druhé polovině léta, chystá rozšíření nabídky jídel i nové výstavy obrazů.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.