Beskydský gastrofestival s michelinskou návštěvou

Uprostřed beskydské přírody ve Velkých Karlovicích se o víkendu 7. a 8. října koná devátý ročník Karlovského gastrofestivalu. Gourmetguru zjistil, že festival valašské kuchyně a lokálních produktů nabídne ochutnávky specialit podávané v místních hospůdkách a horských hotelích. Mezi náročnými konzumacemi lze odpočívat procházkou po cyklostezce Bečva, při jízdě koňským povozem nebo třeba historickým autobusem.

Gourmetguru je zvědavý také na soutěž o nejlepší klobásu a frgál, k jehož přípravě jsou připraveny i workshopy. Program vyvrcholí v sobotu tradiční michelinskou galavečeří a nedělním michelinským obědem ve Spa hotelu Lanterna. Letos své kuchařské umění předvede rakouský šéfkuchař Toni Mörwald, který vede vídeňskou michelinskou restauraci Le Ciel.

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se