Novostavba rodinného domu se zastavěnou plochou 180 m2 i protější objekt wellness s prosklenou garáží a vinným sklepem (160 m2) jsou situovány na místo původního tenisového dvorce, zakusujícího se do okolního terénu. Široký, ale nikterak hluboký obytný objekt situovaný na okraji parcely se opticky maximálně otevírá do zahrady, které tak dodává intimitu. Z opačné, uliční strany je zahrada uzavřena původní opěrnou zdí kurtu, jíž architekt využil jako základ budovy objektu s garáží. Mezi oběma objekty tak pod úrovní blízké, poměrně rušné silnice, vznikl prostor chráněný před ruchem města.

...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé. Děkujeme za vaši přízeň.
Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá. Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.
Předplatit od 199 Kč / měsíc
Máte již předplatné?