Rezerva naoranžovo

Čtyřhvězdičkový hotel Unic Prague v pražské Soukenické ulici otevřel restauraci v přízemí. Místní šéfkuchař Petr Šmrha začínal v plzeňském Hotelu Continental a v Praze vařil v hotelu Hilton Prague či Crowne Plaza. Nový koncept restaurace home by Unic postavil na české kuchyni inspirované přírodou. Host si může vybrat ze čtyř menu pojmenovaných podle původu použitých surovin jako Statek, Jezero a řeka, Les a louka nebo Zahrada.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Nový koncept restaurace home by Unic postavil šéfkuchař na české kuchyni inspirované přírodou.
  • Gourmetguru vyzkoušel osm hodin pečenou krkovici z kance s kořenovou zeleninou a oranžové víno ze Znojma.
  • V pražském obchodním centru otevřely nové pobočky čtyři restaurace s mezinárodní kuchyní.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.