Palírna U Zeleného stromu se spojila s rodinnou firmou Kleiner Distillery. "Strategické kapitálové partnerství", jak obě strany obchod bez dalších finančních detailů nazývají, by mělo po Stocku druhému největšímu výrobci lihovin v Česku pomoci získat přístup do skutečně prémio­vého segmentu.

Nejde o obchod tolik zajímavý svou velikostí. Spíše jde o image, kterou spojení s Kleiner Distillery Palírně U Zeleného stromu (dříve Granette-Starorežná) přinese. "Věříme, že nám to pomůže především posílit v segmentu prémiových gastronomických zařízení," říká ředitel Palírny U Zeleného stromu Pavel Kadlec. Výrobky Kleiner Distillery jsou k mání v luxusních restauracích − nechybí ani v nabídce všech tří michelinských restaurací v Česku.

V článku se dále dozvíte

  • Palírna U Zeleného stromu uzavřela kapitálové partnerství s rodinnou značkou Kleiner Distillery.
  • Menší z dvojice si slibuje to, že se mu díky spolupráci uvolní ruce od administrativy a že pronikne na zahraniční trhy.
  • Palírně U Zeleného stromu se zase otevřou dveře do luxusních restaurací.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.

Peníze podle Leoše Rouska

Máte zájem o informace z ekonomiky v širších souvislostech?

Zadejte svou e-mailovou adresu a každý pátek dopoledne od nás dostanete výběr informací, které se během týdne objevily v médiích. Těšit se můžete na komentář událostí od Leoše Rouska, hlavního analytika Hospodářských novin.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE.
Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru