Do letenského bistra Milada přichází ve společnosti francouzských holí. "Přestože rád lezu po skalách, chodím po horách a jezdím na kole, při čemž se člověk může přizabít daleko snáz, mně stačí šlápnout na uvolněný kámen, abych si zlomil zánártní kůstku," směje se Pavel Prouza a dodává, že hloupější zranění snad ani neexistuje. Uklidňuji ho proto, že já si kdysi zlomila obě ruce při jízdě na saních.

Ale zpět k pátečnímu obědu, který český a slovenský ředitel FlixBusu jinak striktně tráví se svými kolegy. Dnes udělal výjimku. "Jsem enormně letenský typ. Nejsem sice hipster, ale vyrostl jsem tady a brzy se sem opět budu stěhovat, takže se zájmem pozoruji vývoj místní gastroscény," vysvětluje mladý muž v nenápadných brýlích. Bistro Milada prý považuje za štěstí, často jej navštěvuje a doporučuje brzkou delší návštěvu k ochutnávce rozmanitého pětichodového menu. Pro tentokrát volíme o dva chody méně.

V článku se dále dozvíte

  • Lepší čas pro setkání s ředitelem FlixBusu pro Česko a Slovensko Pavlem Prouzou asi neexistuje.
  • Jeho zelené autobusy právě začaly na domácí půdě konkurovat těm žlutým z Jančurova RegioJetu.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.