Kantýna v kolínské automobilce TPCA je chvilku před polednem prázdná. Strávníci z kanceláří, kteří přišli na brzký oběd, již spěchají pryč. Personál dostává za výdejním pultem poslední pokyny od šéfkuchaře. Úderem dvanácté začíná v továrně polední pauza dělníků. Mají půl hodiny na to, aby se naobědvali. Nikdo jim nesmí překážet. Vše musí proběhnout hladce, výrobní linka se spouští přesně ve 12.30.

Pět stovek hladových lidí z výroby spěchá do jídelny. Mnozí z nich si po rychlém obědě stačí i zapálit cigaretu nebo vyřídit pár telefonátů.

V článku se dále dozvíte

  • Kuřecí a vepřové smažené řízky se často objevují na jídelníčcích firemních jídelen.
  • Každý týden je nabízí kantýna v Avastu, ve Škodě Auto i jídelna pro skladníky společnosti Mall.
  • Internetový obchod dokonce na řízcích postavil svou náborovou kampaň.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.