Kantýna v kolínské automobilce TPCA je chvilku před polednem prázdná. Strávníci z kanceláří, kteří přišli na brzký oběd, již spěchají pryč. Personál dostává za výdejním pultem poslední pokyny od šéfkuchaře. Úderem dvanácté začíná v továrně polední pauza dělníků. Mají půl hodiny na to, aby se naobědvali. Nikdo jim nesmí překážet. Vše musí proběhnout hladce, výrobní linka se spouští přesně ve 12.30.
Pět stovek hladových lidí z výroby spěchá do jídelny. Mnozí z nich si po rychlém obědě stačí i zapálit cigaretu nebo vyřídit pár telefonátů.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější z byznysu a finančních trhů?
Každý pátek od nás dostanete souhrn klíčových událostí doplněných o kontext. Autory jsou přední osobnosti Hospodářských novin: Jaroslav Mašek, Luděk Vainert, Milan Mikulka, Jana Klímová a Martin Ehl.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru