Našeho experimentu se zúčastnilo 15 kuchařských es a jejich úkol byl jasný: prozradit trojici jmen současných gastronomických talentů do 35 let. Z rozmanité škály věku, stylu i oblasti působení  vzešlo sedm více či méně známých jmen. Na mladé kuchaře jsme "zaútočili" s otázkami, které možná nečekali.

Kdybyste se nestal kuchařem, čím byste byl?

Zahradníkem, prostě bych sekal trávu jako Forrest Gump.

Máte nějakou oblíbenou kuchařku?

Nedávno jsem si udělal radost knihou od michelinského kuchaře Yannicka Alléna.

Chtěl jste se už někdy na kuchařinu "vykašlat"?

Nikdy jsem o tom nepřemýšlel, neměl jsem důvod.

Jaký je váš nejoblíbenější kuchařský nástroj?

Asi to nebude žádné velké překvapení, když řeknu, že je to nůž.

...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé. Děkujeme za vaši přízeň.
Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá. Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.
Předplatit od 199 Kč / měsíc
Máte již předplatné?