Po zrekonstruovaném bistru Premier Mercato objevil Gourmetguru v pražském Karlíně další nový italský podnik. Na Italian Bakery v Křižíkově ulici narazil náhodou – podnik, který je podle své manažerky v provozu tři měsíce, žádnou velkou propagaci zatím nemá.

Podnik Italian Bakery je doma v italské Monze. Městečko v regionu Lombardie je známé výrobou sýrů Gorgonzola či Grana Padano, produkují se tu také vína Lugana nebo Garda. Teď si majitelé pro novou pobočku Italian Bakery vybrali Prahu. U jedné pekárny ale prý skončit nehodlají, jak prozradila paní manažerka, v plánu mají otevřít v Praze dvě až tři.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.