Takové věci se někdy stávají v mezilidských vztazích. Manželé se rozvedou a po letech odloučení spolu jdou znovu k oltáři. Stalo se to třeba politikovi Karlu Schwarzenbergovi nebo herečce Daniele Kolářové. Podnikateli Karlu Matyskovi se totéž přihodilo s jeho továrnou na mraženou pizzu, kterou s kolegy v devadesátých letech minulého století vybudoval v Rokytnici v Orlických horách na místě bývalých kasáren.

V roce 1997 prodali úspěšnou firmu vyrábějící zboží pod značkou Guseppe norskému koncernu Orkla. Tato vlastnická konstelace ale vydržela jen pár let: továrnu později převzala nadnárodní společnost Dr. Oetker. Produkce značkové pizzy Guseppe se nakonec přesunula do Polska a v Rokytnici se v nižším objemu vyráběla už jen neznačková pro obchodní řetězce.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Peníze podle Leoše Rouska

Máte zájem o informace z ekonomiky v širších souvislostech?

Zadejte svou e-mailovou adresu a každý pátek dopoledne od nás dostanete výběr informací, které se během týdne objevily v médiích. Těšit se můžete na komentář událostí od Leoše Rouska, hlavního analytika Hospodářských novin.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru