Restauratéři, majitelé kaváren a provozovatelé hotelů mají za sebou první dva měsíce elektronické evidence tržeb. Přestože ministerstvo financí si hladký start pochvaluje a chlubí se statisíci bez problémů přijatých účtenek, potvrdily se některé předpoklady nejen uživatelů, ale i dodavatelů pokladen, že určité komplikace se přece jen vyskytnou.

"Způsoboval je především fakt, že řada podnikatelů z první fáze EET nechala přípravy na poslední chvíli. Teprve těsně před spuštěním EET pak mnozí zjistili, že příprava není až tak jednoduchá," uvedl Michal Wantulok ze společnosti Dotykačka.

Článek pro předplatitele
Ještě na vás čeká 90 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:

  • Mobilní aplikaci HN
  • Web bez reklam
  • Odemykání obsahu pro přátele
  • On-line archiv od roku 1995
  • a mnoho dalšího...

Máte již předplatné? Přihlaste se.

Přihlásit se

Zajímá vás jen tento článek? Dočtěte si ho za 19 Kč.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.