Restauratéři, majitelé kaváren a provozovatelé hotelů mají za sebou první dva měsíce elektronické evidence tržeb. Přestože ministerstvo financí si hladký start pochvaluje a chlubí se statisíci bez problémů přijatých účtenek, potvrdily se některé předpoklady nejen uživatelů, ale i dodavatelů pokladen, že určité komplikace se přece jen vyskytnou.

"Způsoboval je především fakt, že řada podnikatelů z první fáze EET nechala přípravy na poslední chvíli. Teprve těsně před spuštěním EET pak mnozí zjistili, že příprava není až tak jednoduchá," uvedl Michal Wantulok ze společnosti Dotykačka.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.