Máte cukrárnu? Vážně? A umíte třeba vlastnoručně ukoulet pralinku?"

"Jsem vyučený cukrář. Takže ano, pralinku zvládnu. Nedávno jsem pro naše zákazníky dokončil vyřezávané Fabergého vejce, zdobené jedlým zlatem."

Jiří Nosál (45)

◼ Je majitelem firmy Assisto Consulting, zároveň pracuje jako byznys konzultant společnosti SAS Institute.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Tabulky čokolády, tabulky v Excelu. Malinové makronky, multikanálový marketing.
  • Svět cukráře a byznys konzultanta Jiřího Nosála vyzývá k úvahám o životní rovnováze.
  • A také o hranici, která dělí praxi od mistrovství.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.
reklama
Víte, že...
  • jako předplatitel můžete přijít na prohlídku redakce? Provedeme Vás celým newsroomem a odpovíme na každou otázku. Těšíme se na Vás! Rezervujte si prohlídku
  • souhrn zajímavých komentářů, technologických zpráv nebo investičních informací naleznete v našich newsletterech, které pro vás připravují editoři a vedoucí rubrik?
  • novinky pro předplatitele naleznete v rubrice Klub HN+?
reklama