Autor projektu Filip Hejzlar okamžitě navrhl zrušit jednu příčku, posunout druhou, a vytvořit tak velkorysou ložnici s otevřenou šatnou a velký obývák s kuchyní a prostornou terasou. "Původní vstup do koupelny z chodby jsem zrušil a vytvořil jsem vchod z ložnice, skrytý posuvnými dveřmi, které se tváří jako zarámovaná fotografie," popisuje své zásahy architekt s tím, že samo se to nabízelo. "Investor chtěl moderní byt, který by odpovídal jeho životnímu stylu: jako milovník kulinářského umění a módy si přál velkou kuchyň uprostřed obývacího prostoru a velkou šatnu. Žádné exaktní zadání ve stylu, kde by měla stát pračka nebo kam umístit televizi. Jediné konkrétní přání znělo: zrušit vanu. Jinak jsem dostal zcela volnou ruku."

Na ploše téměř 90 metrů čtverečních vyrostl prosvětlený byt s dokonale využitým prostorem, řadou úložných koutů a spoustou zábavných detailů. "Baví mě nečekaná a originální řešení a rád dávám věcem více funkcí najednou. Tyto čitelné vtipné detaily celý prostor oživí."

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.