Už je to tři čtvrtě roku, co se italský šéfkuchař a televizní hvězda Emanuel Ridi přestěhoval ze své dejvické restaurace do centra Prahy. V horním cípu Dětského ostrova otevřel podnik pojmenovaný podle toho, jak mu říkají Češi: prostě Manú. Koncept zůstal podobný, Ema­nuel stále nabízí italskou, případně obecně středomořskou kuchyni připravenou z čerstvých surovin. Jen v atraktivnějším prostředí s úchvatným výhledem na nábřeží v čele s Tančícím domem.

Se šéfem České spořitelny Tomášem Salomonem se scházíme v pravé poledne. O místě pro společný oběd prý dlouho přemýšlel, mezi finálními kandidáty byla i malostranská hospůdka U Magistra Kelly, kde podle něj mají ty nejlepší utopence v Praze.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.