Nikdy by si nepomyslel, že opustí rodný Montreal. Doma bylo vždycky živo, vyrostl ve velké rodině s devíti bratry a dvěma sestrami. Odmalička rád vařil, proto šel na hotelovku a viděl se v zástěře ve slušném podniku. Jenže pak nastoupil na první praxi. Ne do restaurace, ale do hotelu. Pomáhal na recepci a zjistil, že práce s lidmi je přesně to, co ho baví.

"Měl jsem pohovor s ředitelem, který se mě zeptal, čemu bych se chtěl věnovat. Řekl jsem mu, že chci být ředitelem. On na to: Tohle místo je zrovna obsazené, ale můžeš začít na recepci," vzpomíná René Beauchamp na historku, která se odehrála zhruba před 40 lety. Tehdy se sice vrátil zpět do pozice recepčního, ale na ředitele to později dotáhl. Nastoupil do sítě luxusních hotelů Four Seasons, pro niž pracoval v Kanadě, USA, Francii a nyní v Praze. Dohromady je to 36 let v jedné firmě.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.