Nová kaple steaků

Skvěle, Gourmetguru zná další místo, kde může otestovat umění přípravy dokonalého rib-eye steaku. Tentokrát z uruguayského hovězího! V ulici Na Perštýně v centru Prahy se v červnu otevřelo nové lahůdkářství a restaurace s názvem Beef Bar. Zatím bez ohňostrojů a kampaně, podnik chce přes léto spíše v tichosti sbírat síly a ladit formu. Což možná ani nebude třeba. Tamní chorizo, tataráček, rib-eye steak a pupek, které Gourmetguru s potěšením degustoval, už ve vynikající formě byly a jsou. "Ribeyový test" ovšem Gourmetguru učiní ještě během léta. To až do restaurace dorazí neočekáván a v převleku.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.