Před lety se kvůli práci přestěhoval do Uherského Hradiště, v Praze ale bývá i tak skoro každý týden. Kvůli byznysu, přátelům, zábavě. Do metropole jezdí Martin Štrupl, šéf potravinářského gigantu Hamé, nejraději vlakem. Dá si snídani v jídelním voze, odpočívá, čte si, pracuje. Jak s úsměvem podotýká, přesně v tomto pořadí.

Stejně to udělal i tentokrát. Po Praze se nejraději pohybuje pěšky, takže si schůzky dává v docházkové vzdálenosti od nádraží. Na pracovní obědy chodí rád do Čestru, Koga nebo italské restaurace Pasta Fresca v Celetné ulici, kterou vybral i pro naši schůzku. "Kromě těstovin tu mají dobré steaky a čerstvé ryby. Většinou si tu dávám výborný steak z tuňáka," říká Martin Štrupl, když otevírá jídelní lístek. Tuňáka v menu nenachází, proto si stejně jako já vybírá filet z mořského vlka.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.