Ten den trochu poprchávalo, takže výhled na panorama Prahy nebyl úplně dokonalý. Nám to nevadilo, přestože lokalita bývá obvykle hlavním důvodem, proč si hosté Grosseto Marinu vybírají. Nás v této restauraci na lodi zakotvené u Rudolfina potěšilo chřestové menu, takže jsme se rozhodli projíst ho odshora dolů. Libor Mertl do Mariny vodí na obědy nebo večeře obchodní partnery ze zahraničí, protože si sám nikdy nenechá ujít příležitost pokochat se krásami hlavního města a vychutnat si italskou kuchyni.

"Itálie byla navíc první zemí, kam jsme začali významně exportovat, takže jsem tam léta jezdil za zákazníky. Měl jsem možnost poznat zemi, lidi, jejich naturel, nadšení, pracovitost i jídlo," říká muž, který před 25 lety se dvěma spolužáky z ČVUT založil firmu ComAp.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.