Poprvé jsme se setkaly jako studentky v Americkém centru v Praze. Chodívaly jsme tam na přednášky, promítání filmů a tak vůbec, nasát atmosféru Spojených států. Později jsem Báru potkala na akci Zachraň jídlo, která bojuje proti plýtvání potravinami. Je totiž spoluzakladatelkou této iniciativy. Naposledy jsme na sebe narazily loni v prosinci na jednom předvánočním večírku. To už byla manažerkou českého Uberu, přepravní služby, která v Praze konkuruje tradiční taxislužbě. Vypadala trochu unaveně, přiznala, že práci dává maximum. Z čokoládových očí jí ale pořád zářila energie a nadšení.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.