S jídlem je to jako s byznysem. Musí být funkční a praktický. Na obědy tedy Pavel Včela chodí do podniků, v nichž dostane dobrou kvalitu za slušnou cenu a nemusí na ni dlouho čekat. V Jihlavě, kde žije a kde má balíkový přepravce GLS hlavní české překladiště, rád zajde na polední menu do Smíchovské restaurace nebo vyrazí za město do vyhlášeného podniku U Lyžaře nedaleko skiareálu Šacberk.

Pokud je na jednání v Praze, obvykle se na jídlo zastaví cestou domů v některé z průhonických pizzerií nebo dá na doporučení. Jako v našem případě, kdy si nechal poradit od kolegy a vybral středomořskou restauraci Meze v Karlíně. I když název odkazuje k malým různorodým chuťovkám, které si jižani dopřávají se sklenkou vína, vybrali jsme si každý své jídlo. Pavel Včela vepřovou panenku z poledního menu, já steak z tuňáka ze stálé nabídky.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.