Ten den ráno mi volala, jestli domluvené místo nezměníme. Nebude v malém bistru na rozhovor příliš hluk? Zůstaly jsme ale u jejího původního výběru a nelitovaly jsme. Nejenže jsme dlouhý stůl v zadní části podniku měly jen pro sebe, ale též se ukázalo, že pražské Maso a kobliha je jejím srdcovým podnikem (včera získal michelinské doporučení Bib Gourmand). S britským majitelem Paulem Dayem se dlouho zná, neboť její syn pracoval v advokátní kanceláři společně s šéfkuchařovou manželkou. Tedy předtím, než odešla a začala svému muži pomáhat s restaurací Sansho, bistrem Maso a kobliha a s řeznictvím Real Meat Society.

"Když otvírali Sansho, byli jsme jedni z těch, kteří testovali chystaná jídla. Sama maso miluji, vegetariána ze mě nikdo neudělá. Líbí se mi jejich přístup, využijí každou část zvířete," říká investorka Marta Nováková hned, jak dosedne na masivní dřevěnou lavici.

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.