V restauraci Adore na Ovocném trhu v centru Prahy je poprvé, vybral ji na doporučení známých. Nové podniky zkouší rád, v gastronomii totiž strávil podstatnou část života. Po hotelové škole pracoval na různých pozicích v ubytovacích zařízeních a restauracích, později vedl společnost Aramark, která provozuje firemní kantýny. Všímá si tak nejen úrovně jídla, ale také třeba toho, zda obsluha přistupuje ke stolujícím ze správné strany.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.