Thomas Bühner předvedl v Praze novinky ze světa gastronomie. Autor ▪ Ivan Kahún
Thomas Bühner, německý šéfkuchař patřící k absolutní světové špičce ve svém oboru, předvedl v Praze novinky ze světa gastronomie.
V MAKRO Akademii vedl dvoudenní workshop pro své české kolegy.
Ukázal nejen své umění v kuchyni, ale představil i svou filozofii - čistou chuť, suroviny z vlastní zahrady i příklon k avantgardě.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...