Na stráních Novohradských hor se pasou desítky krav plemena angus. Z jejich masa se dělají jedny z nejlepších steaků. Ani jedno zvíře však neskončí v Česku.
"Vyplatí se nám spíš prodávat do zahraničí, kde je o naše maso enormní zájem," tvrdí farmář Jaroslav Petráš, který posledních několik let dodává výhradně do ciziny. Loni za ním nejčastěji jezdili obchodníci z Turecka.
Vedle přístupu k veškerému on-line obsahu HN můžete mít:
- Mobilní aplikaci HN
- Web bez reklam
- Odemykání obsahu pro přátele
- On-line archiv od roku 1995
- a mnoho dalšího...
Byznys podle HN
Nechcete, aby vám uniklo to nejdůležitější z byznysu a finančních trhů?
Každý pátek od nás dostanete souhrn klíčových událostí doplněných o kontext. Autory jsou přední osobnosti Hospodářských novin: Jaroslav Mašek, Luděk Vainert, Milan Mikulka, Jana Klímová a Martin Ehl.
Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem příjmu newsletteru. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.
Přihlásit se k odběru