To, že se chtěl setkat na své domácí půdě, nebylo překvapením. V gastronomii podniká čtyřiatřicetiletý Jan Hummel už třináct let. Nejdřív se společníkem Tomášem Lichtenbergem založil síť barů Fruitisimo, které se specializují na přípravu čerstvých šťáv a ovocných zmrzlin. Dnes jich v Česku a na Slovensku funguje 46, letos má v úmyslu expandovat do Budapešti, kde chce do konce roku spustit tři prodejny.

Před rokem navíc otevřeli první bistra řetězce Home Office, která se zaměřují hlavně na zákazníky v kancelářských komplexech a obchodních centrech. Dosud otevřeli na různých místech v Praze čtyři pobočky, do června chtějí spustit další tři. Podávají se tu snídaně, obědy, během dne je možné dát si kávu, sendvič nebo dort, v plánu je také večerní provoz, kam by lidé chodili na "popracovní drinky".

Zatím jste si přečetli 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.