Právě skončil obědový nával. Je brzké odpoledne, všední den a malé bistro Garage v pražské Křižíkově ulici zavírá, aby se personál mohl připravit na večerní šichtu. Čistí se fritézy, do vody se namáčí nové brambory, připravuje se čerstvá omáčka. Kmitají tu tři dospělí, které spojuje rodinné pouto a společný sen.

Třiatřicetiletý Lukáš Štrobl tohle místo dobře znal, protože hned vedle provozuje bar Shadow (sesterský podnik funguje i na pražském Újezdě). Zhruba před rokem za ním přišel majitel nemovitosti s tím, že hodlá pronajmout i prostornou garáž. A jestli tam prý nechce otevřít něco dalšího.

V článku se dále dozvíte

  • Co se stane, když se sejde letuška, dýdžej a barman?
  • Třeba to, že opraví starou karlínskou garáž a prodávají v ní jídlo, jež aspiruje na největší "prasárnu" v Praze.
  • Seznamte se se svéráznou rodinou, která připravuje kanadské hranolky poutine.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.