Právě skončil obědový nával. Je brzké odpoledne, všední den a malé bistro Garage v pražské Křižíkově ulici zavírá, aby se personál mohl připravit na večerní šichtu. Čistí se fritézy, do vody se namáčí nové brambory, připravuje se čerstvá omáčka. Kmitají tu tři dospělí, které spojuje rodinné pouto a společný sen.

Třiatřicetiletý Lukáš Štrobl tohle místo dobře znal, protože hned vedle provozuje bar Shadow (sesterský podnik funguje i na pražském Újezdě). Zhruba před rokem za ním přišel majitel nemovitosti s tím, že hodlá pronajmout i prostornou garáž. A jestli tam prý nechce otevřít něco dalšího.

...

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé. Děkujeme za vaši přízeň.
Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá. Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.
Předplatit od 199 Kč / měsíc
Máte již předplatné?