V laboratoři leží na talířcích různé vzorky kečupů či barevných dresinků. Výzkumníci potravinářské společnosti Spak musí každý z nich ochutnat. Ještě nedávno tady testovali veganskou majonézu, od které si společnost ze západočeské Sušice slibuje hodně.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Společnost Spak Foods plánuje investovat přes 100 milionů korun.
  • V Sušici postaví novou halu a rozšíří nabídku - bude například prodávat veganskou majonézu.
  • Firmu vede druhá generace rakouského rodu Spaků. Sedmdesátiletý majitel Hans Peter Spak podnik postupně předává synovi.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Peníze podle Leoše Rouska

Máte zájem o informace z ekonomiky v širších souvislostech?

Zadejte svou e-mailovou adresu a každý pátek dopoledne od nás dostanete výběr informací, které se během týdne objevily v médiích. Těšit se můžete na komentář událostí od Leoše Rouska, hlavního analytika Hospodářských novin.

Přihlášením se k odběru newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení, více informací ZDE. Z odběru se můžete kdykoli odhlásit.

Přihlásit se k odběru