Cibulový Argument

Dejvickou restauraci Argument znal Gourmetguru z farmářských trhů na Vítězném náměstí v Praze. Na burger z jejich stánku se totiž permanentně stojí mnohametrová fronta. A Gourmetguru se pravidelně a s obdivem sklání před uměním šéfkuchaře Františka Maděry, který často osobně pod širým nebem své famózní mleté plátky se slaninou a čedarem v nahřáté bulce připravuje. Teprve nedávno Gourmetguru zavítal na jeho domácí půdu a nechal se inspirovat dvěma postaršími dámami, které číšníkovi jen stručně pokynuly: "Jako vždy." Gourmetguru zvědavě nahlížel, co že si noblesní ženy dávají k obědu. Když dostaly v kovovém rendlíku tmavohnědou francouzskou cibulačku, Gourmetguru už podle vůně neodolal. A nelitoval. Tak dobrou polévku doplněnou nezbytným opečeným chlebem se sýrem Gruyère jedl naposledy v Paříži. Co naplat, že vyšla na 95 korun. Za ty prachy stála. Bravo!

Zatím jste si přečetli 30 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.