Pekařství a cukrářství La Petit France Boulangerie má českého majitele, české zaměstnance a používá i české suroviny. Od typických pekáren ve Francii byste ji však rozpoznali jen těžko. A to se týká i ceny. Pekárna se netají tím, že patří k nejdražším v Praze. Vyšší cenu svých výrobků obhajuje tím, že na rozdíl od konkurence dělá všechno ručně a žádné pečivo nerozmrazuje.

La Petit France Boulangerie funguje v Myslíkově ulici teprve od letošního února, i když pekárnu ve francouzském stylu založil Jan Ivanco se svým společníkem Filipem Nyklíčkem už v roce 2011. „Dlouho jsme hledali prostory, které by odpovídaly našim představám. Chtěli jsme obchod s menším posezením a velkými okny, jako mají ve Francii,“ ukazuje majitel prodejnu zvenku. A opravdu. Velká okna obložená dřevem natřeným na hráškově zelenou prozrazují, co se skrývá uvnitř. Čerstvé pečivo, dorty a skromné posezení u kávy.Obchod v Myslíkově ulici se nedá jen tak přehlédnout.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.