Kofola na grilu

Něco mezi fastfoodem a restaurací − asi takhle se dá charakterizovat nový koncept společnosti Kofola, který pod názvem Nagrilu otevřela před dvěma týdny v Jindřišské ulici v Praze. Od amerických řetězců se prý liší tím, že jídlo nefritují, ale grilují, pečou a vaří. A suroviny odebírají, jak jinak, od lokálních dodavatelů. Hlavní roli tu hraje grilované kuře v různých podobách. Gourmetguru zkusil křídla v extrapálivé omáčce a musí uznat, že na ose fastfood−restaurace se rozhodně blíží k druhému pólu. Šlo vlastně o povedený zážitek. Také pečené hranolky a brambory s řepou a rozmarýnem byly příjemnými přílohami.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.