Kuchařky ze čtyřicítky školních jídelen z Libereckého kraje nandávají mrkvovou polévku se zázvorem a smetanou. "Pořádně ji ozdobte, můžete opraženými ovesnými vločkami, petrželkou či řapíkatým celerem," radí jim Jan Heřmánek, profesionální kuchař, který připravuje jídla v řetězci restaurací Potrefená husa.

Zdobení jídel je totiž důležité i ve školní jídelně. "Když oběd hezky vypadá, je barevný, děti ho spíš snědí," přitakává kuchařka ze školní jídelny v Jilemnici.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.